top of page

SAXOFOONLES

Saxofoon spelen doe je met plezier!

 

De saxofoon is een veelzijdig instrument. Vanaf de eerste les leer je de vele mogelijkheden kennen. Klassiek, pop, jazz, film- en wereldmuziek, in al deze uiteenlopende muziekstijlen kom je de saxofoon tegen.

 

Saxofoonles bij Jules is op maat gemaakt. Iedereen heeft zijn eigen muzikale voorkeur. Jules heeft jarenlange ervaring, zowel als musicus op het podium als docent. Met zijn enthousiasme en veelzijdige methodiek helpt hij je op weg. 

 

De lessen zijn in principe individueel. Bij gelijke leeftijd en niveau zijn duo lessen mogelijk met een vriend of vriendin.

 

De kosten en het aantal minuten per les verschillen per leslocatie. Meer informatie vind je bij "locatie". Naast het standaard aantal minuten is er de mogelijkheid om de lesduur uit te bereiden.Je hebt wekelijks les, met uitzondering van de schoolvakanties. 

 

Gevorderde en volwassen leerlingen die niet wekelijks lessen willen volgen zijn natuurlijk ook welkom. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inlog leerlingen

Leerlingen kunnen inloggen  voor het downloaden van populaire liedjes die ik zelf heb geschreven. Ook kan je hier andere leuke liedjes vinden, bijvoorbeeld kerst en sinterklaas liedjes. Ook voor gevorderde leerlingen is hier veel leuks te vinden. Als je hulp nodig hebt bij het leren van toonladders of het leren van ritme dan kan je hier materiaal downloaden om het te oefenen.

verhuur/koop/reparatie

Reparatie;

Rutger Goedendorp, Hilvarenbeek

06 51201389

Rutgergoedendorp@gmail.com

 

Reparatie;

Bert-Jan Kosters, Udenhout

06 19220710

bertjankosters@hotmail.com

Huur/aanschaf;

Q-Sax

Guldenroede 9

5056 KG Berkel-Enschot

Bezoek alleen op afspraak - 

​06-23774859

info@q-sax.nl

 

bottom of page